Start64!Új verzió! - Új rendszer építésekor, vagy működési probléma esetén történő stabilitás vizsgálatra szolgáló alkalmazás. Több erőforrásigényes feladatot indít el párhuzamosan. Az egyes feladatok ki- ill. bekapcsolhatóak. A beállított futásidő lejárta után részletes, szálakra bontott táblázatban foglalja össze az eredményt. Rejtett problémák behatárolására, termikus vizsgálatokra kiváló.

Start64!Új verzió! - 32 és 64 bites Windows ill. OSX, iOS és Android platformokon működő ingyenes tesztprogram. Segítségével a grafikus vezérlő OpenGL tulajdonságaival kapcsolatos részletes információkhoz juthatunk, egyes Registry beállításokat módosíthatunk.

Start64!Új verzió! - Egy natív 64 bites kódú átfogó sebességmérő szoftver. Független tesztprogram, összehasonlíthatóvá teszi a különböző rendszereket, segít a konfiguráción belül történő változtatások elemzésében.

Start64!A szükséges meghajtóprogramok felderítéséhez, verzióellenőrzéséhez, naprakészen tartásához és letöltéséhez hasznos szoftver. Futtatásához szükséges a Microsoft .NET keretrendszer. 32 és 64 bites XP/Vista/7/8 alatt egyaránt megfelelően működik.

Start64!64 bites, magyar nyelvű felülettel is használható merevlemez sebesség mérő tesztprogram, mely lehetővé teszi a szekvenciális és a véletlenszerű írási/olvasási teljesítmény gyors meghatározását. A szoftver telepítés nélkül is használható.

Start64!Új verzió! - A SiSoftware Sandra 2010 rendszerelemző és teljesítménymérő tesztprogram 32 bites keretprogrammal települ, a rendszerközeli összetevők pedig 64 bitesek. 64 bites szempontból ez egy visszalépés, mert az előző verzió 64 bites rendszerre teljes 64 bites szoftverként is telepíthető volt.

Start64!Új verzió! - Az ASTRA32 (Advanced System Information Tool) részletes rendszerelemzést végez, sokszor nélkülözhetetlen a megfelelő driverek kereséséhez. A megjelenített eredményt több formátumban képes elmenteni (TXT, INI, HTML, XML, CSV). A szoftver nagyobb részben 32 bites kódot tartalmaz, valamint rendelkezik egy 64 bites driverrel.

Start64!Új verzió! - Szoftver alapú USB analizáló eszköz. Segítségével lehetőség nyílik az USB adatforgalom részletes ellenőrzésére és az esetleges driver ill. firmware problémák behatárolására. A letölthető telepítőkészlet a 32 és a 64 bites változatokat egyaránt tartalmazza.

Start64!Új verzió! - Nagyon jó képességű rendszerelemző szoftver. 64 bites Windows operációs rendszerek alatt jelentős részben 32 bites kóddal települ, valamint tartalmaz egy 64 bites rendszeközeli összetevőt is.

Start64!Új verzió! - Processzor-diagnosztikai program. Segítségével megállapítható a rendszerben alkalmazott processzor(ok) típusa, tulajdonsága, az órajel valódi értéke. Egyes CPU típusok esetén néhány beállításra is lehetőséget ad. Ezek mind a tuning kategóriájába tartoznak, az alkatrész gyártók nem támogatják és csak saját felelősségre szabad ezt a funkciót használni.