Start64!Új verzió!- Kis méretű, magyar nyelvű, telepítés nélkül is futtatható média lejátszó program. A legtöbb audió és videó formátumot támogatja, ehhez nem igényel külső komponenseket. Támogatott formátumok: wav, wma, mp3, ogg, snd, au, aif, aifc, aiff, midi, mpeg, mpg, mp2, vob, ac3, dts, asx, m3u, pls, wax, asf, wm, wma, wmv, avi, cda, jpeg, jpg, gif, png, bmp, d2v, mp4, swf, mov, qt, flv.

Start64!Magyar nyelvű, ingyenesen használható média lejátszó program. Multipkatformos szoftver, sok más mellett telepíthető az összes 64 bites Windows operációs rendszerre, közöttük a 64 bites Windows 8-ra is. Rengeteg audió és videó formátumot képes lejátszani. A program egyik erőssége a felitatok kiemelt szintű támogatása.

Start64!Új verzió! - Az ismert programnyelveket támogató, rugalmasan bővíthető szövegszerkesztő. Programozóknak, webfejlesztőknek ideális eszköz. Külső programba képes a szerkesztett kódot elküldeni, ezzel a funkcióval azonnal előnézetet kapunk a célszoftverben.

Start64!Félprofi zeneszerkesztő program, mely valósidejű feldolgozásra képes. Támogatja a 24 bites 192 khz-es több csatornás hangfeldolgozást. Képessége növelhető pluginek segítségével.

 

Start64!Új verzió! - Magyar nyelvű, ingyenesen használható kép- és fotószerkesztő program. A 32 és a 64 bites Windows XP/Vista/7/8 operációs rendszereket támogatja. 64 bites Windows operációs rendszerek alatt 64 bites komponenseket telepít.

Start64!Ingyenes videó digitalizáló és szerkesztő program. Sok beépített codec-kel és szűrővel rendelkezik, melyek pluginek segítségével tovább bővíthetők. A szoftver komoly versenytársa a kereskedelmi programoknak. Általánosságban elmondható, hogy a megszokotthoz képest egy kicsit nehézkesen kezelhető, cserébe egy jól bővíthető, kiváló végeredményt produkáló szoftvert kapunk - ingyen.

Start64!

Új verzió! - Rengeteg szolgáltatással rendelkező professzionális 64 bites hexa editor program. Több, különböző képességű változatban is elérhető. A letölthető telepítőkészlet egyaránt tartalmazza a 32 és 64 bites változatokat.

Start64!Új verzió! - Rétegeket is kezelő, valamint 500 lépéses undo-redo funkcióval rendelkező kiváló képességű képfeldolgozó szoftver. A letölthető telepítőkészlet 64 bites Windows operációs rendszerek alatt a 32 bites és a 64 bites verziót egyaránt feltelepíti.

Start64!Új verzió! - PDF dokumentumot hoz létre bármilyen nyomtatni képes Windows alkalmazásból. Egy virtuális nyomtatót telepít, ezen keresztül érhetők el a beállítások és indítható a PDF dokumentum létrehozása. Három különböző képességű változatban érhető el: Lite, Standard és Pro. A letölthető próbaverziók a 32 és a 64 bites kódú összetevőket egyaránt tartalmazzák.

Start64!Új verzió! - PDF dokumentumok megnyitására és böngészésére szolgáló ingyenes program. 64 bites XP és Vista operációs rendszerek alatt 64 bites szoftverként települ. Az Adobe Reader-nél lényegesen gyorsabban működik, ráadásul néhány hasznos többletszolgáltatással is rendelkezik, pl. megjegyzésekkel láthatjuk el a megnyitott dokumentumot.