Start64!Teljeskörű, multiplatformos vírusvédelem, a többi mellett 64 bites környezetben is. Egységes, központilag menedzselhető vírusvédelmi megoldás a munkaállomásoktól a bonyolult rendszerekig.

A szoftver 30 napos próbaverziója innen letölthető. Egy regisztrációs folyamat után a megadott e-mail címre küldik el a letöltési lehetőségeket tartalmazó üzenetet. 64 bites környezetben célszerű a legnagyobb, 376 MB-os tömörített fájlt letölteni. Ez tartalmazza a CD image fájlt (568MB), mely kiírása után van lehetőség telepíteni a szoftvert. A telepítés előtt érdemes tanulmányozni az eTrust Antivirus kompatibilitási táblázatát.

eTrust Antivirus r8 - tekintse meg eredeti méretben!
eTrust Antivirus r8 - tekintse meg eredeti méretben!

 

Fontosabb tulajdonságok

  1. Központi menedzsment konzol – egyetlen konzollal multiplatformos környezetben menedzselhető (Windows, Netware, UNIX és Linux Antivirus kliensek)
  2. Fejlett grafikus riport készítése az aktuális státuszról, a fenyegetettségi szintről, a fertőzés forrásáról és a támadásokról
  3. Az elterjedt platformok támogatása: Microsoft Windows 95/98/ME/NT/4.0/2000/XP/Server 2003, 2003 (Itanium, AMD), Palm OS, Novell NetWare 4.x/5.x/6.x, Macintosh, Linux, Microsoft Exchange 2000 és 2003, Lotus Notes/Domino, Pocket PC 2002 és Sun Solaris
  4. Security Research Team – hatékony védelmi rendszer
  5. Fast Signature Distribution – az automatizált naprakészen tartás
  6. Egyszerű telepítés
  7. One-Step Virus Block – gyors hálózati izoláció