Start64!Új verzió! - A Folder Guard egy hatékony biztonsági szoftver, segítségével beállítható a hozzáférés fájlokhoz, mappákhoz és egyéb erőforrásokhoz, pl. Vezérlőpult, Start Menü, Desktop. A program lehetővé teszi a jelszavas védelmet a személyes fájlok és mappák számára.

A védett fájlok és mappák a többi szoftver által sem láthatók, így megakadályozható a felülírásból vagy törlésből származó adatvesztés. Védi a CD-t, a floppyt és egyéb eltávolítható meghajtókat is. A szoftver titkosítás nélkül látja el a védelmet, így nem keletkezik adatvesztés a kulcs elvesztése esetén. Jelszóval védett gyorsbillentyűvel is van lehetőség a védelem engedélyezésére vagy tiltására.

 Folder Guard – adatvédelem 64 biten

Beállítható a teljes háttérben való működés, elrejtve a felhasználók elől a védelmi rendszert. A jelszó elvesztése esetén az ingyenesen letölthető biztonsági helyreállító program segítségével lehetőség van az adatok elérésének a visszaállítására. NTFS és FAT/FAT32 fájlrendszerek esetén is ugyanolyan védelmet biztosít. Az antivírus és egyéb biztonsági szoftverek hozzáférhetnek a védett fájlokhoz a beállítható Trusted programs (megbízható programok) segítségével.

Folder Guard – adatvédelem 64 biten
Folder Guard - 64 bites szoftver