Start64!Népszerű, ingyenes, magyar nyelvű felülettel rendelkező vírusvédelmi program. 64 bites operációs rendszerekre 32 és 64 bites komponenseket egyaránt tartalmazó szoftverként települ. Otthoni és általános célú felhasználás esetén megfelelő védelmet nyújt 64 bites Windows operációs rendszerek alatt.

Start64!Az egyik legjobb és legnépszerűbb ingyenes vírusvédelmi program. A vírusvédelem mellett, kémprogramvédelmet, rootkit keresőt és egyéb biztonsági szolgálatatásokat is tartalmaz. Kiemelt tulajdonsága a magyar nyelvű felhasználói felület és a 64 bites Windows 8 támogatása.

Start64!A CryptoExpert egy valósidejű titkosító rendszer, biztonságos adattárolást tesz lehetővé. A program nagyobb részben 32 bites kódból épül fel, 64 bites rendszerközeli összetevőket tartalmaz. A következő titkosító algoritmusokat ismeri: Blowfish, CAST, DES, 3DES.

Start64!Új verzió! - 32 és 64 bites változatokban egyaránt elérhető biztonsági szoftver, mely tartalmaz vírusvédelmet, kémprogram védelmet, tűzfalat (a NOD32 nem tartalmazza) és kéretlen levelek elleni védelmet.

Start64!A Windows Vista/7/8 beépített tűzfal funkciójának finombeállítására alkalmas szoftver. Az alkalmazás szintű beállítások lehetőségét terjeszti ki. 32 és 64 bites változatokban egyaránt elérhető.

 

Start64!Új verzió! - 32 és 64 bites változatokban egyaránt elérhető, tűzfalat, vírusvédelmet és egyéb biztonsági összetevőket is tartalmazó, teljes körű védelmet nyújtó szoftver. A 64 bites Windows XP és Vista operációs rendszerek védelmét képes ellátni.

Start64!Új verzió! - Outpost Security Suite Pro teljes körű biztonsági szoftvercsomag, mely 32 és 64 bites változatban egyaránt elérhető. A 64 bites verzió támogatja a 64 bites Windows XP, 2003 és Vista operációs rendszereket. Az Outpost Firewall Pro és az Outpost AntiVirus értelemszerűen nem tartalmazza az antivírus, ill. a tűzfal modult.

Start64!Új verzió! - 64 bites tűzfal, mely támogatja a 64 bites Vistát, de hivatalosan nem támogatja a 64 bites XP-t. Shareware program, a letölthető telepítőkészlet egyaránt tartalmazza a 32 és a 64 bites verziót. 64 bites Windows Vista alatt automatikusan a 64 bites kóddal települ.

Start64!Új verzió! - A Jetico Personal Firewall Windows Vista x64 edition, Windows Server 2003 x64 edition és Windows XP x64 edition operációs rendszereket támogató tűzfal. A szoftver 32 és 64 bites összetevőket egyaránt tartalmaz, a rendszerközeli komponensek 64 bites kódot tartalmaznak.

Start64!Új verzió! - Többféle algoritmust (AES, Blowfish, Twofish, CAST és egyebek) ismerő titkosító szoftver. A program alapvetően 32 bites kódot tartalmaz, 64 bites operációs rendszrek alatt telepít egy 64 bites drivert.